Traditional Easter at Grand Hotel Helio Cabala

An Easter lunch among the fresh scents of Castelli Romani area, in the spirit of the best flavours of the traditional Italian cuisine.

Perfect occasion to spend a day in total relax with family or friends, enjoying the incomparable show offered by the view of the Eternal City.

Tables from 2 up 10 persons are available.

Entry from 13:00 and 13:30 (Sala Veranda).

Services

  • Traditional Menu
  • Vegan or Celiac Menu*
  • Water and Wine on the table
  • Free Parking

*available if pre-booked

Pranzo di Pasqua

Aperitivo di Benvenuto

Antipasto tipico Pasquale al buffet con Salumi assortiti, Casatiello, Ricottine di pecora,
Pizza di Pasqua al formaggio, Ricotta infornata,

Parmigiana di Melanzane, Zuppetta di Lenticchie e Farro, Sformato di Porcini,
Tortini ai Carciofi, Scaglie di Parmigiano con Uva e Noci,

Plateau di Formaggi


Fusilli con Spigola, Pachino e Granella di Pistacchi

Lasagnetta al Ragù bianco di Vitella e Funghi Porcini


Noce di Vitella con salsa alle Prugne

Abbacchio brodettato
Patate sabbiate e Carciofo alla Romana

Buffet dei Dolci

Vino, Acqua e Caffè

 

Euro 45,00 p.p.